NextGaming

Üdvözlünk a NextGaming RolePlay szerver weboldalán!

A szerverünkről néhány szóban:

A szerver 2018-ban kezdtük el készíteni, majd 2019 januárjában nyitotta meg kapuit, azóta megállás nélkül üzemel.

Számunkra fontos, hogy a játékosok minél több újdonsággal találkozzanak, így a szervert folyamatos frissítésekkel látjuk el. Céljaink között szerepel egy jó közösség kialakítása, valamint a szerver folyamatos futtatása hosszú távon át.

Csatlakozz hozzánk a különböző felületeinken!

A számok magukért beszélnek!

1 +
Regisztrált felhasználó
1 +
Megvásárolt autó
1 +
Megvásárolt ingatlan

Mi ez a szerver?

Ez a NextGaming GTA San Andreas Roleplay (szerepjáték) modifikációval futó szervere, amire az MTA San Andreas klienssel lehet felcsatlakozni. 

Mi az a szerepjáték?

Úgy kell viselkedned, mint a való életben. A szépsége, hogy bármilyen szerepet játszhatsz, lehetsz rendőr, orvos, bűnöző.

A szerverről

A szerver folyamatos fejlesztések, frissítések alatt áll. Így mindig új lehetőségek állnak majd a játékosok előtt a bővülő játékmenetnek köszönhetően. A szerverről folyamatosan biztonsági mentések készülnek, illetve érett vezetőség várja a kedves játékosokat a legjobb játékélmény érdekében.

Hogyan tudok játszani?

Rendelkezned kell a GTA:San Andreas játékkal, illetve az ingyenesen letölthető MTA:San Andreas klienssel, amivel felcsatlakozhatsz a szerverre. Videós segítséget IDE kattintva találsz.

Szerveren található munkák

Az olajszállító feladata a feltankolt nyers olaj elszállítása feldolgozásra a partnerekhez, az olaj finomítása, majd szállítása a megrendelőknek.

A Palominoban található farmon, Mack – a farm főnöke – mindenkinek talál valami munkát! Legfőképp a gyümölcsök betakarítása és kiszállítása lesz a feladatod.

Los Santos tengerpartjain bizony sok a fürdőző, sokan túl bátran, túl messzire merészkednek a parttól a vízben. Feladatod, hogy figyelj rájuk, és ha látsz egy bajbajutott embert, mentsd ki a motorcsónakoddal! Lehet, hogy még a kórházba is el kell szállítanod…

Los Santos dokkjainál rengeteg áruszállító hajó köt ki, nap mint nap. Az importált autók elszállítása lesz a feladatod a dokkoktól a megadott címig.

A neve is sugallja a munkaköri leírást. A busztelephelyen kell felvenned egy buszt, majd a kapott útvonalat teljesítened, ami lehet városi, de akár külvárosi is.

El kell menned a pizzériához (jelöli a térkép), ott felveszed a munkajárműved, ami jelen esetben egy motor. Ezután el is indulhatsz kiszállítani az ételt a vevőknek. Egy piros pont jelzi hova kell vinni. Ott leszállsz a motorról, rákattintasz  és kiveszed a pizzát. Utána odamész az megrendelőhöz és ismételten rákattintasz. Így átadtad a pizzát a rendelőnek, indulhatsz is a következő címre.

Szereted az erdő és a fa illatát? Akkor ezt a munkát neked találták ki. A Blueberry fafeldolgozó telepen tudsz munkajárművet kérni, majd elindulni megkeresni a neked tetsző fát, amit kivághatsz. Ehhez szükséges eszközt, baltát a hobbiboltban vásárolhatsz.

Mindegyik munkához bővebb leírást a fórumon találsz, ha elakadnál.

Elérhetőségek

Teamspeak 3 szerver

MTA:SA csatlakozás